Aura van twee juist verliefden

Metafysica

Wetenschap

Aura van twee juist verliefden*** (Metafysica)

Is gefotografeerd aura werkelijk de opnamen van het verschijnsel "levensvonk"? (Prana)
In ons dagelijks leven zijn we omringd door elektromagnetische velden door communicatie apparatuur, tv zenders, satelliet zenders, samen een heel vermogen aan energie. Ons lichaam gedraagt zich als antenne en neemt veel van deze energie op.
Waarvan grote doseringen zelfs schadelijk zijn voor de gezondheid.
Alles wat men dus fotografeert in een elektromagnetisch veld zal dus een aura laten zien dat een machtig mooi gezicht is en sommige doet dromen! Meestal juist oudere mensen zouden het vermogen hebben de aura met het blote oog te kunnen waarnemen. Waarschijnlijk worden bij hen door het verouderen van de oogkwaliteit, de droomkleuren die de hersenen kunnen produceren om en bij het beeld gevoegd.
Het geheel wordt dan onscherp en er zijn onnatuurlijke kleuren waar te nemen, Namelijk die je bij koorts zelf wel eens hebt kunnen ervaren. Zien we hier misschien toch een verschijningsvorm van verschillende lagen van een etherisch levenslichaam?


Prana, de draaikracht in de molen des levens!
Vanuit het centrum gaande door de spaken van intelligente materie
zich manifesterend als warme wind aan de buitenzijde van het draaiende levensrad.
Zijn "aura" levens energiemiddelpunt van alle levende wezens!

Een mogelijk antwoord hierop is: Prana is een klankvorm als aanduiding, je kunt evengoed Levensvonk zeggen.
Beider oorzaak is kosmische intelligentie in vorm van een energie die uittreed als een lichaam daarvoor ingewikkeld genoeg is om het te kunnen laten manifesteren. Zoals een LED licht kan geven, als hij zo gemaakt is dat er licht kan uittreden wanneer er een elektronenstroom doorloopt.
Niemand heeft ooit Prana of Levensvonken uitgevonden, noch begrepen.
Enkel de verschijningsvorm die er uit voort komt, de geest kan psychisch een beetje worden benaderd, onderzocht en gemanipuleerd op een nu(gelukkig) nog natuurlijke manier. De structuur van Leven en levenskrachten zijn dat niet, ze zijn niet te meten, noch te zien.
We zeggen wel van iemand dat hij “goed of slecht leeft”, maar dat wijst op iets anders!
Het is simpel gezegd de vierde dimensie die, zoals de mens dat bedacht, deze derde dimensie zou doordringen, in die stoffelijke lichamen waarin wij “leven” zien. Niet aantoonbaar of meetbaar met instrumenten uit onze derde dimensie.
Thl2930721Auteursrechten voorbehouden volgens de wet.

 

 

Home