Waarheid in de uitverkoop

Wetenswaardige columns

Lieve Jelly *** (metafysica)

Ik wilde even de door U opgestuurde boekjes doorkijken, helaas het is een reclamefolder voor verkoop van “waarheden”. Het is niet mogelijk ook maar een uitleg te zien om te kunnen beoordelen of de inhoud serieus is, waarom is dat zo? Zijn de zaken die het weten over ons mens-zijn- staven, niet gratis door God gegeven via "goddelijke" inspiratie?
Als iets uit Amerika moet komen, word ik al argwanend, zeker als het commercieel is. Bij de Jehova getuigen kun je zoiets gratis krijgen, ik denk dat het wel wat overeen komst is in uitleg van zaken: De auto die je in een sloot zet en waar je na een driehonderd tal jaren gaat kijken, als dat zou kunnen. om dan op te merken dat het geen autobus is geworden! Voor hun een bewijs dat evolutie niet bestaat!
Alle punten die genoemd zijn heb ik in mijn leven al eens bekeken, natuurlijk zijn er zaken bij die niet kloppen, en waar ik dan ook tegen een muur oploop als ik er mijn visie tegenover zet.
Verder zie ik in boeken dat onderzoekingen aangepast worden. In de sterrenkunde bv, dat ik ook enkele jaren deed, zijn ook planeten de andere kant op gaan draaien, nu is Pluto geen planeet meer, maar een soort asteroïde, maar aanpassen door onderzoeken is wat anders dan een kikker +kus = is prins hihi, natuurlijk is er grote verloedering door "democratie"(iedereen moet mee denken liefst zonder verstand van zaken). Een duidelijke handleiding voor de mens is er niet gekomen, zij die aan de macht waren en zijn verslijten iedereen voor gek, ook zichzelf. En dat is ook heel gemakkelijk te doen als je iedereen dom houd.
Prop ze vol met onzin en ze gedragen zich daarna, Niemand weet zelfs meer wat hij zou moeten eten, als er geen mooi verpakt voedsel te koop zou liggen in de supermarkt. Men eet alles wat zogezegd binnen de "norm" is en smeert zich in en wast zich om te reinigen met producten waar een twintigtal soorten vergif in zitten, die we zeep en huid verbeteraars noemen, daar ligt het probleem! We moeten terug naar de reden, en de natuurwetten gehoorzamen, dan gehoorzaam je aan “God”. Of de aarde nou 4milliard jaar of vijfduizend jaar oud is dat maakt niet uit.
Wat we er van maken met zijn allen, dat is belangrijk voor een nieuw duizendjarig rijk. En we zouden nu het beste kunnen beginnen nu schijnt de zon nog af en toe tussen de als maar toenemende bewolking. En het water staat nog niet aan onze lippen!
Helemaal gratis toelichting wie je bent en waar je vandaan komt, kun je wel op deze site vinden, al is het niet gemakkelijk te begrijpen, maar het is wel zo zoals het zal blijken te zijn, ik ben verbaasd dat ik zoveel heb kunnen terug vinden van mijn teksten, in oude geschriften die men onlangs terug gevonden heeft. Zelfs Jezus die jij vereerd geeft duidelijk aan dat Alles wat uit de wortel van de stof komt, tot die wortel zal terug keren. In de stof zijn is dus werkelijk eindig en alle wezens die uit die stof zijn ontstaan op welke manier dan ook worden gewoon weer opgenomen in de stof.
Vriendelijkegroet, Thl.130400722Autr VB.

Home