Glaasje draaien

Wetenswaardige colomns

Leuk spelletje, het glas beweegt, omdat de lucht eronder opwarmt door de vier of vijf vingers die zijn opgelegd, daarom beweegt het glas ook nooit meteen wanneer men de vingers oplegt. Het wordt een beetje opgetild door de ingesloten opgewarmde lucht.
De vragen van de spreker worden beantwoord door zijn en de spierbewegingen van medespelers. Die heel losjes een vinger op het glas houden.
Het onderbewuste stuurt de betreffende spieren aan en zo gaat het glas naar de letters en cijfers toe die in een cirkel zijn uitgelegd op een volkomen gladde tafel, vaak komen er onzinnige woorden uit er is een " woordcorrector" nodig om het te kunnen lezen in het begin. Later worden door de oefening de zinnen beter, minder fouten dus. Het bewijst dat er een onderlinge onbewuste communicatie is of komt tussen de spelers. Vraagt men echter geboorte data op van voorouders bv, dan kloppen die dikwijls niet, antwoorden zijn ook altijd min of meer algemeen.
Ze komen immers uit de herinnering van de gezamelijke spelers, soms zijn ze duidelijk en geven verrasende antwoorden op gestelde vragen.

Waar drie of meer verzameld zijn, ben ik in hun midden. (Het collectieve brein)

Bijgelovige mensen kunnen het beter niet doen, die worden alert op allerlei gewone dingen en gaan dat als mogelijke geesten interpreteren. Door zelfsugestie kunnen deze tot een kwelgeest worden in hun leven. Het spel altijd met minstens drie mensen gespeeld worden.
Nooit het spelletje induvidueel spelen! Leer dan liever de Tarot leggen en interpreteren.( deze wordt nog behandeld)

Om telekinese verschijnselen op te roepen moet men mensen met een sterke wil hebben die moeten dan samen bundelen. Het verplaatsen van voorwerpen zou mogelijk kunnen zijn maar komt zelden voor. Het "spel"geeft wel gelach en geheimzinnigheid, het meeste is wel verklaarbaar.
Doden zijn dood en met hun dood is de geest uitgedoofd. Geen beleving zonder lichaam!
De verkregen informatie komt altijd uit het brein van de spelers gezamelijk. Je kunt versteld staan hoeveel onbewuste kennis in een groepje mensen kan zijn dat op deze manier boven water kan komen. Gezellig spel toegewenst.

Benodigdheden: Stuk glad karton of glasplaat van 50X50 cm.
Je zet er een cirkel op en verdeel die in 28 vakken. Zet vervolgens OP de lijnen het alfabeth en de cijfers 1 tot 9 + 0
Je kunt ook simpel kaartjes knippen voor de letters en cijfers en deze in een cirkel op de glasplaat uitleggen.
De opening tussen letters en cijfers legt men naar de spreker toe.
Dat kan een van de deelnemers zijn die "durft" .
Hij begint met de vraag "Is hier een geest aanwezig" Deze vraag wordt met tussen pauze herhaald totdat het glas zich in beweging zet, op weg naar "ja".
Alle deelnemers hebben hun vinger op het glas en volgen de beweging.


Niet proberen het glas te bewegen! maar ook niet tegen houden.
Het bierglas zet men met de bodem omhoog.

Thl.auteursrechten voorbehouden volgens de wet

Home